onsdag, mai 14, 2014

200 gratis CashPoints fra NorwegianReward

I USA og flere andre land har det vært utbredt med loyalitetsprogram for personer som flyr ofte; såkalte frequent-flyer program (FFP). Det er et lignende loyalitetsprogram også i Norge, i forbindelse med flyselskapet Norwegian.

Bank Norwegian tilbyr et kredittkort for privatpersoner. Ved bruk av kortet i butikker og handel får man tilbake 1% av kjøpesummen i form av CashPoints. Ved kjøp av utenlandsreiser med Norwegian får man en høyere % av kjøpesummen som CashPoints. Avhengig av billettype vil dette være 5% eller 10%. Ved betaling av reiser med kortet vil også reiseforsikring være inkludert. Poeng opptjent i 2014 kan benyttes ut dette kalenderåret pluss to år. Poengene kan altså benyttes også i 2015 og 2016.

1 CashPoint er verdt 1 NOK og CashPoints kan benyttes til å betale eller delbetale flyreiser med Norwegian. Hvis du finner en billig reise med Norwegian, kan du altså kjøpe den enda billigere ved å delbetale den med CachPoints.

 For tiden har Bank Norwegian en kampanje. Hvis du bestiller Norwegian-kortet gjennom denne linken vil du få 200 gratis CashPoint første gang du bruker kortet.

https://www.banknorwegian.no/Verve/HHV5TJO9





Ingen kommentarer: