fredag, mars 30, 2012

Her kan du sende gratis SMS fra nettet













Her kan du fortsatt sende gratis sms fra internett! Listen er oppdatert mai 2014. Tidligere var det en lang liste med sider som lot deg sende meldinger kostnadsfritt fra nettet. Denne listen er nå oppdatert og innholdet redusert. Flere tjenester i Norge som tidligere var gratis er nå nedlagt eller har nye skjulte kostnader.


Her kan du fortsatt sende SMS gratis:

Denne siden krever en rask og enkel registrering, som er unnagjort på et par minutter. Man kan deretter sende 5 gratis SMS hver dag. Det er gratis både å sende og motta meldingene. Jeg har prøvd denne selv, og meldingen kom fram uten kostnad. Meldingen vises som fra avsenderens mobil hos mottaker. Man må ha mobiltelefon tilgjengelig for å motta passord.

Biip
Denne siden krever en registrering som tar ca 5 min. Man må ha tilgang på mobiltelefon for å kunne bestille og motta registreringskode. Man kan deretter sende 5 sms med reklame. Meldingen vises som fra "Biip"hos mottaker. Det er gratis både å sende og motta sms. Meldingen kom fram med det samme da jeg testet tjenesten. 


Din operatør?
Noen norske mobiloperatører tillater av man sender sms gratis fra nettsidene om man har et abonnement hos dem. For eksempel gir både Netcom og Chess abonnentene muligheten til å sende 25 gratis SMS online pr. måned. Som kunde av Telenor eller Djuice kan du sende 30 gratis SMS hver måned.

Kjenner du til andre sider som fortsatt fungerer?



Ingen kommentarer: